Het nieuwe horecaconcept BlueBlood heeft haar deuren geopend in het pand van Hilton The Hague aan de Zeestraat.
In het restaurant staat het Nikkei cuisineconcept centraal, dat de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken combineert. Denk daarbij aan kreeft, maar ook de Tomahawk steak, sushi en veggies. Het hart van de zaak wordt gevormd door een groot (cocktail)bareiland. BlueBlood is geïnspireerd op de onderwaterwereld waarbij de kreeft het pronkstuk is. Het bloed van de kreeft is namelijk blauw en samen met de koninklijke allure van Den Haag was de naam BlueBlood daarmee snel geboren.
Op donderdagavond 7 april is de feestelijke opening van BlueBlood.
Tekst gaat door onder foto.
Verrassende touch
“We hebben met het team de afgelopen maanden keihard gewerkt om BlueBlood te realiseren. Een feestje om te doen! We zijn heel blij dat iedereen het bijzondere Nikkei concept nu kan komen ervaren”, zegt general manager Lewis McKenzie. “Wij zijn trots op deze ‘out of the box’ primeur voor Den Haag. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van de gasten, die de smaken zeker zullen herkennen, maar er zal altijd een verrassende touch van onze chefs in de gerechten zitten.”